Új felnik - már megint

2013.02.09. 15:55 | Pinyti | Szólj hozzá!

IMG_6575.jpgMég mielőtt felkerülhettek volna az autóra a Styling 6-osok helyett vásárolt Styling 34-esek, eladtam azokat is, így most úgy néz ki, hogy ez a garnitúra Styling 13-as alufelni kerül fel az autóra bő egy hónap múlva.
IMG_6767.jpgVisszakerültek a tizenéves Dunlopok is, kicsit átforgatva, emiatt vannak most kívül az írások (természetesen le lesz mosva, amint felkerülnek). Tény, hogy nem mentesek az apróbb esztétikai hibáktól (sómarás, apróbb karcok, leverődések), emiatt jól áll nekik a távolság, de még abszolút vállalhatók, és nem mellesleg szerkezetileg hibátlanok. Mindig szerettem volna ilyeneket, mert bár elég tucat felnik, de a Styling 5, és a hasonló "pókhálós" felnik után számomra a legautentikusabb BMW felnik...

Címkék: nyári gumi alufelni dunlop BMW E36 316i styling 13 styling 34

A bejegyzés trackback címe:

https://pinyti.blog.hu/api/trackback/id/tr525700460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása