A felújítás harmadik felvonása

2007.06.18. 09:12 | Pinyti | Szólj hozzá!

2007. június 15. - 16.
 
Megérkezett a hasidom is, így előkészítettük a festéshez a burkolati elemeket. A kipufogót még egyszer átcsiszoltuk, zsírtalanítottuk, és lefújtuk mindet feketére, ez utóbbit hőálló festékkel.
100_2533.jpg100_2541.jpg Ezt követően újravezetékeltük az elektromos rendszert, gyártottunk tartót az új indexeknek, és felraktuk őket. Ilyen még egy motorommal sem volt, de a vezetékelés első nekifutásra tökéletesen sikerült. A régi törött kormánykapcsoló (maguk a csúszkák voltak eltörve, ezért nem is működött, szóval nem csak szépséghiba volt) helyett kapott egy bontott DT kapcsolót, melynek ugyan kicsit repedt a teteje, de ez legalább tökéletesen működik. Kapott új tükröket is, és visszakerült a hátsó sárvédő, mert jobban illik ehhez az új, "túrásabb stílushoz" (nem beszélve arról, hogy amikor nem volt rajt, és esőben mentem, még a fejem tetejére is felverte a vizet).

Végül az új hasidom felrakása, és egy kis szolíd matricázást követően, szombat délután végre kigurult a műhelyből, és minden működik rajta!!! (olajpumpát leszámítva, de azt nincs is szándékomban rendbeszedni)
Végre olyan, mint amilyennek mindig is lennie kellett volna...

100_2547.jpgSzebb, mint újkorában...

süti beállítások módosítása