Búcsú

2008.08.24. 20:37 | Pinyti | Szólj hozzá!

Kalandos hétvégén abszolválta Sanyi "utolsó útját".
Csütörtök este Nagyrécse belterületén nekiugrott egy őz a bal oldalának, behorpasztva az első ajtó előtt a sárvédőt, ami annyira behajlott, hogy nem lehetett tőle a vezetőoldali ajtót kinyitni. Szerencsére van az ismeretségi körünkben karosszériás, aki már péntek reggel eltüntette a nyomokat, így a pillanatnyi ijedtségen kívül nem lett semmi kárunk. Szívtam is a fogamat, hogy pár nappal azelőtt kell ennek is történni, hogy bevennék, de hála Istennek szerencsésen megúsztuk az esetet.
DSC07266.JPGSzombat reggel pedig irány Veszprém, a Hungarian Baja, Sannyi orrán Service matricával. A legapróbb probléma nélkül telt el a hétvége, egyedül a közelgő búcsú nyomta rá bélyegét a hangulatunkra. Nagyon fog hiányozni az biztos, remélem minden apró hibája ellenére az új gazdája is annyira fogja szeretni, mint mi.
DSC07269.JPGÉg veled Sanyi! Emléked örökké szívünkben él...

A bejegyzés trackback címe:

https://pinyti.blog.hu/api/trackback/id/tr495700273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása