Újra...

2012.05.27. 09:58 | Pinyti | 5 komment

A bal hátsó sárvédő haveri alapon történt "javításának" kijavításához:
DSC01425.jpgEzáltal az alváz és üregvédelem project kiterjesztve az ív cseréjére és a sárvédő újbóli fényezésére is...

Címkék: alkatrészek BMW E36 316i

A bejegyzés trackback címe:

https://pinyti.blog.hu/api/trackback/id/tr535700433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gaborjozsef 2012.05.27. 21:05:12

képzeld, kipróbáltam az új swiftet! :) jó kis autó, csak tényleg nagyon pici! :)

pinyti 2012.05.27. 22:05:40

Az biztos, csak az ár-érték aránya már nem a "régi", ha érted mire gondolok... :)

gaborjozsef 2012.05.28. 08:05:40

hát, mikor volt ez a beszámítási akció régi swifttel 2,4-ért már megérte volna az új swift :) 1 millióval többért már sok hozzá a bizonytalanság..Mondjuk most splash és azt hiszem más típusokat számolnak be. Nekem a suzukival nem lenne bajom, én csak az aljától félek hogy szarul van megcsinálva, és hamar rohad, szerintem az összes Esztergomba gyártott suzukik veszélyesek ilyen téren. Viszont a Balázséké még elég jól meg volt csinálva.... azt tanusíthatom :) Az én régiswiftem meg az újabbak már kevésbé... De lehet Balázsn Swiftnél azért olyan szép mert ha jól tudom éveken keresztül nem használták télen, és csak akkor kezdte el elnni, mikor télen is mentek vele?!

pinyti 2012.05.28. 10:05:48

Tudod jól, hogy nekem sem azzal lenne bajom, hogy Suzuki, akkor nem jártam volna két évig Swifttel - egy autóm sem volt meg még ennyi ideig. Elvonatkoztatva attól, hogy új autót amúgy sem vennék, irreálisan drága. Persze alapvetően a Suzukis vásárlóréteg szűnt meg a 0ft 120hónap eltűnésével, de még ennek ellenére sem véletlen, hogy szinte egyáltalán nincs belőlük az utakon. Kanizsán talán kettőt láttam eddig azon kívül ami nem a szalonban van. Amikor annyi pénzért Dustert, és nemsokára Lodgyt lehet venni (meg 3millióért 5 ajtós Meganet csak hogy házon belüli autókat írjak :) ), akkor ebben a helyzetben, amikor amúgy is ötször jobban átgondolnak minden kiadott forintot, a Swift egy életképtelen termék. Legalábbis itt Magyarországon.

gaborjozsef 2012.05.28. 18:05:47

Jó csak azokkal az autókkal sok a bizonytalanság, én franciát, románt nem vennék, egyiket se szeretem, akkor már inkább német. Meg az akciós 2,4 milliós swifthez képest már elég drágák, százezres különbségek. És a most akciósan kapható 2,4 milliós swift elég jól felszerelt. De kár is hasonlítgatni, mert az általad felsorolt autók célcsoportja sehogyan sem azonos a swiftével, aki swiftet akar venni, az a dustert meg sem nézi. A swift kisautó, mint mondjuk a toyota yaris, vagy a fiat punto. A punto hasonlóan olcsó, a yaris nagyon drága. Így már ha három közül kellene választani ár és várható megbízhatóság alapján, nem kérdés hogy swiftet vennék. Toyota biztos jobb autó, de nem biztos hogy annyival, mint amennyivel drágább :) Úgyhogy csak a swift, mivel nem mellesleg a hazai ipart is támogatom :) Na jó, mondjuk nekem most ebben a kategóriában No.1. az új Aveo, igen dögös lett kívül-belül. Majd pár év múlva meglátjuk hogy a gyakorlatba mennyire válik be a használóinak! De igaz ez a többire is, nem feltétlen lehet alapozni a múltbéli legendákra, lásd VW, aztán mekkora fos lett.
Én a suzukinak tényleg csak ezt az alvázvédelmet, meg felületkezelést nem tudom megbocsátani, ezért hajlok inkább a Toyotára, ha nem akarok lutrizni. Azért az egy elég jó kocsi, mikor apu corollájára gondolok mind karosszéria mind motor terén első osztályú kidolgozás, mondjuk a miénk japán-japán :) Visszatérve a korábbi gondolatmenetre, ha az új yaris is ilyen, és az új swift karosszériailag olyan, mint az én régiswiftem, akkor megéri a Yaris is a többletkiadást :) Punto nem tudom milyen, de félnék tőle! Más most nem jutott eszembe :)
süti beállítások módosítása