2007. június 4. Felkerültek az új gumik

2007.06.12. 09:55 | Pinyti | Szólj hozzá!

Reggel nyolcra voltam előjegyezve a nagykanizsai Moto-Centerbe, hogy felrakják a gumikat, melyeket előzőleg a Mofakerből rendeltem (Heidenau K65). A régi gumik felemásak, és főleg a hátsó már annyira kopott volt, hogy alacsonyabb sebességnél rázta az egész motort. Délre készen is lettek, mindemellett egészen elfogadható áron dolgoznak, csak ajánlani tudom őket!
Az új gumikkal teljesen megváltoztak a menettulajdonságai, futása kisimult, kanyarokban könnyedén dönthető lett a motor, és rendkívül jól tapadnak.
Kicsit változott a szemléletem is, így eldöntöttem, hogy lecserélem ezt a nagy fejidomot, mert inkább csak hátrányai vannak, mint előnye.
 Elsősorban nagyon visszafogja, és a szél is könnyen belekap, másodsorban pedig a rendőrnek se nagyon tudnám ekkora vitorlával az elején megmagyarázni, hogy márpedig ez egy smkp... Szóval ezek a képek az első képek az új gumikkal, de az utolsók ezzel a nagy fejidommal.
Természetesen már meg is vásároltam az új fejidomot, mely nagyon hasonlít a 80-as évek Yamaháinak négyszöglámpás fejidomaihoz (XJ sorozat, FZ 750, stb stb). Úgy tűnik, hogy egy kisebb, gyári hasidomot is sikerül szereznem a már "jól bevált bontómból".

A bejegyzés trackback címe:

https://pinyti.blog.hu/api/trackback/id/tr165700244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása