Olajleválasztó/Kartergáz-szűrő

2008.07.19. 15:55 | Pinyti | Szólj hozzá!

Ma megjelent egy rendkívül érdekes post a Totalcar belsőségen.

http://belsoseg.blog.hu/2008/07/19/ujabb_csodaszer_a_bodon

Nem vagyok a "csodaszerek" híve, el is ítélem az ilyesfajta dolgokat, de ez felkeltette az érdeklődésemet (talán azért, mert nem csodaszer, hanem bizonyítottan működik, buszokon, teherautókon gyárilag is használják). Teljesen érthető, miért használ, nincs szó semmiféle titkos összetevőről, vagy hasonlókról. A működés elméletébe inkább nem mennék bele, az alábbi linken minden hasznos információ megtalálható ezzel kapcsolatosan:

http://www.annazsofi.hu/olajlevalaszto/

Leginkább a csináld magad dolog fogott meg benne, végre én is barkácsolhatok valamit a Sanyin. Na nem kell megijedni, simán visszaalakítható lesz gyári állapotára. Már fel is vettem a kapcsolatot Ákossal, szóval remélem mihamarább én is össze tudok hozni magamnak egy ilyen "bödönt".

A bejegyzés trackback címe:

https://pinyti.blog.hu/api/trackback/id/tr395700266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása