Színre színt...

2011.09.07. 20:46 | Pinyti | Szólj hozzá!

Ma leszerelték azokat az ormótlan Yokohama murva gumikat a télire vásárolt Sapporo felnikről. Sokkal könnyebb így szállítani, és tárolni is, nem beszélve a festésről. Ugyanis sebtében le is fújtam őket. Sajnos az egyikről elkezdtem kromofággal lemaratni a festéket, de a bonyolult forma miatt ez csak részben sikerült, így az egy kicsit csúnyább, mint a másik három, melyeken egy szimpla mosás után közvetlenül a régi bevonatra fújtam a keréktárcsa festéket. Messziről nem olyan feltűnő, és a téli keréken amúgy sem ez az elsődleges. Egyébkén nem lett rossz...
DSC01217.jpg
Előtte - Utána
A kupakokat a helyükön tartó drótgyűrűből az egyik sajnos már annyira el volt rozsdásodva, hogy eltörött, így annak a pótlására is találnom kell valami megoldást.

Címkék: volvo mitsubishi szerelés s40 alufelni sapporo

A bejegyzés trackback címe:

https://pinyti.blog.hu/api/trackback/id/tr235700392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása