Na majd most talán jó lesz...

2008.06.19. 10:21 | Pinyti | Szólj hozzá!

Tegnap este jártam a szerelőnél. Fékügyben még mindig csak a találgatás megy, de megemelve fény derült arra, hogy eléggé lógnak a féltengelyek, és a belső gumiharang is ki van szakadva a jobb oldalon. Ettől függetlenül elmegy még ezekkel egy jó darabig. 2009 októberben megy majd műszakira, akkor feltétlen kicseréltetem őket, az önindító fogaskoszorúval együtt, mert már kezdetek óta van, hogy nem indít.
Fékügyben ott tartunk, hogy ma este teljesen át lesz mosva a rendszer, fel lesz töltve új folyadékkal, és ki lesznek cserélve újra az első gumifékcsövek. Arra tippelnek, hogy ezeknek a belseje van felszakadozva, és emiatt nem megfelelően áramlik benne a folyadék és fékezés után nyomás alatt marad.
Majd meglátjuk, mindenesetre kíváncsian várom, hogy elmúlik-e ettől az az ominózus hang...

A bejegyzés trackback címe:

https://pinyti.blog.hu/api/trackback/id/tr385700260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása