Beltér OK

2011.12.03. 10:56 | Pinyti | 5 komment

Elvittük varrónőhöz az anyagot, és a régi mintát, és megvarrta az új huzatot a könyöklőre. Nem mondom, hogy gyári minőség, de a réginél nagyságrendekkel jobb lett (látszik a kazettatartó helyén maradt lyuk eltüntetése is):
IMG_5294.jpgVannak ugyan apróbb dolgok, amik bántják a szemem, de a kiindulási állapothoz képest szerintem egészen elfogadható lett.
IMG_5307.jpg

Címkék: beltér BMW E36 316i könyöktámasz

Alakul...

2011.11.30. 18:12 | Pinyti | Szólj hozzá!

Tegnap végre valahára megérkezett a könyöklős középbox. Nem mondom, hogy az évszázad üzlete volt, maradjunk annyiban, hogy hagy némi kívánni valót az állapota. Első, és legfontosabb, hogy van a műbőrön valami csík, talán festék lehet. Nem egy nagy kaland, de nekem mégis bántja a szemem, ezért át lesz húzva olyan fekete műbőrrel, amivel ülőgarnitúrákat is készítenek. Természetesen a beszerélese sem úgy ment, mint én azt előzetesen elképzeltem (régi középbox ki, új könyöklős be a helyére), baromira nem egy "plug&play" dolog. Ki kellett vágni a gyári kárpitot, megkeresni alatta a ledugózott csavarlyukakat, majd rögzíteni. Ennek nehézsége abból adódott, hogy nem küldtek hozzá csavarokat, így ingáznom kellett a garázs, és az OBI között (elsőre nem megfelelő hosszúságúakat vettem, azt én néztem be...). Azért lassan ugyan, de összeállt a dolog. Ekkor tűnt fel, hogy ez egy kazettatartós box, ami természetesem hiányzik is belőle. Na nem mintha nekem ez annyira kellene, de marad a helyén két luk.
IMG_5202.jpgEzeket ma úgy tüntettem el, hogy behúztam a rekesz belsejét fekete öntapadós "tapétával", melyre vágtam megfelelő méretű csúszásgátló gumit. Aki nem tudja, hogy miként van megoldva, annak fel sem tűnik. Engem kicsit zavar a tudat, de a célnak megfelel, így legalább már lehet bele pakolni.
A mai napot egyébként villamossági szerelőnél kezdtem, mert balra volt, hogy kintragadt az index, mely csak folyamatosan világított. Az utólagos távirányító modul okozta az anomáliát, melyről az indexeket lekötve hála Isten megszűnt a jelenség. Igaz, így nincs visszajelzés nyitás illetve zárás esetén, de ez a legkevesebb. Ma voltam Alibánfán is, ahol belekerült a háromágú bőrkormány...
IMG_5221.jpgÚtközben pedig átlépte az óra a 210 000 km-t is...
IMG_5209.jpg 

Címkék: km alkatrészek beltér bőrkormány BMW E36 316i könyöktámasz

Szerviz, és M-es váltógomb

2011.11.28. 21:17 | Pinyti | Szólj hozzá!

Ma végre megjött az első csomag. Nem ez az első postai utánvétes vásárlásom, de így még nem jártam. Egy napon rendeltem az autóhoz M-es bőr váltógombot, váltószoknyát és kézifékszoknyát, egy másik helyről pedig egy könyöklős középboxot. Sajnos ez utóbbinak még mindig se híre, se hamva, pedig már nagyon jó lenne ha megérkezne.
IMG_5194.jpgRögvest be is szereltem őket, s bár nem teljesen ilyet akartam, az összkép rendkívül jó lett.
IMG_5200.jpgUgyanakkor ma este megtörtént az első szerviz a múltkor megvásárolt alkatrészkupac felhasználásával. Sajnos a benzinszűrő nem passzolt, azt holnap ki kell cseréltetnem, s időhiány miatt a pollenszűrő és a kipufogóvég sem került fel az autóra. Folytatás holnap...

Címkék: szerviz beltér BMW E36 váltógomb 316i

süti beállítások módosítása